Termeni si conditii

POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE

Shiny Pixel Design este proprietarul site-ului: www.shinypixeldesign.ro.

Această politică de confidențialitate descrie practicile de confidențialitate ale Shiny Pixel Design. Politica noastră de confidențialitate se aplică oricărei platforme tipărite/online deținute de Shiny Pixel Design și explică modul în care folosim informațiile dumneavoastră personale, oferindu-vă o imagine de ansamblu a modului în care vă protejăm confidențialitatea.

Colectarea datelor personale

Se realizează utilizând datele personale furnizate de dvs. atunci când vă abonați la serviciile noastre: newsletter, cerere de ofertă, logo planner, contact.

Informațiile personale colectate direct pot conține următoarele detalii:

Nume & Prenume

Funcție

Nume companie

Adresa companiei

Domeniul de activitate

Număr de telefon

Adresa de email

Scopul colectării datelor cu caracter personal

Datele personale colectate sunt utilizate pentru:

Pentru a vă oferi produsele / serviciile noastre: design grafic, web design, social media design, logo design, modelare 3D, branding, etc.

Pentru a crea statistici despre utilizarea produselor / serviciilor noastre, pentru a genera statistici de trafic si pentru a înțelege modul în care utilizatorii interacționează cu platforma noastră și cum putem îmbunătăți serviciile noastre.

Pentru a vă contacta în cazul modificărilor adreselor poștale, modificarilor de adrese de e-mail. De asemenea, să va oferim informații despre ofertă de preț, informații despre proiectul în curs de dezvoltare / servicii prin e-mail / telefon.

Pentru a salva setările și preferințele dvs. si pentru prevenirea reintroducerii acestor informații.

Pentru a proteja în continuare produsele și serviciile noastre împotriva utilizării incorecte.

Toate datele colectate de Shiny Pixel Design nu sunt și nu vor fi niciodată vândute unor terțe părți.

Păstrarea Datelor

Vom păstra informațiile dvs. atât timp cât sunteți interesat de serviciile noastre și până când primim o solicitare de ștergere din partea dvs. Nu păstrăm datele personale mai mult decât este necesar, și doar în scopul pentru care le-ați trimis.

Drepturile dumneavoastră

În orice moment, Shiny Pixel Design va respecta următoarele drepturi referitoare la datele dvs. personale:

Dreptul la rectificare (în orice moment puteți cere ca informațiile dvs. să fie actualizate sau corectate);

Dreptul de a fi sterse definitv datele personale (în orice moment puteți cere ca informațiile dvs. să fie șterse definitiv);

Dreptul de portabilitate a informatiilor (în orice moment puteți solicita transferarea informațiilor către o altă organizație);

Dreptul de a obiecta in cazul utilizarii datelor personale (în orice moment puteți să interziceți anumite utilizări ale datelor dvs. personale);

Dreptul de acces la informatii referitoare la datele dvs. personale (oricând aveți dreptul de a ști ce date personale au fost colectate despre dvs. și modul în care sunt utilizate).

Pentru oricare dintre solicitările de mai sus privind datele personale, ne puteți contacta prin e-mail la office@shinypixeldesign.ro sau la telefon +40 755 782 533

Utilizarea internațională a site-urilor web

Site-ul nostru este gestionat pe servere din România, dar pot fi accesate online si la nivel global. Legislația UE privind confidențialitatea și protecția datelor personale (GDPR) va fi menținută acolo unde este cazul și ne asigurăm că datele dvs. personale sunt protejate de politica noastră de confidențialitate dincolo de granițele UE.

Prin furnizarea directă sau indirectă a datelor dvs. personale, acceptați procesarea detaliilor dvs. în conformitate cu aceste instrucțiuni.

Legături și utilizări terțe

Putem să furnizăm informațiile dvs. oficialilor care aplica legea sau agențiilor guvernamentale, atunci când legea le solicită și ca răspuns la solicitarea lor.

Site-urile noastre pot oferi linkuri către alte site-uri care au propriile condiții de utilizare, politici de securitate și confidențialitate. Dacă alegeți să vizitați unul dintre aceste site-uri, trebuie să examinați politicile care guvernează site-ul respectiv.

Aplicarea acestei politici de confidențialitate

Această politică de confidențialitate se aplică tuturor informațiilor colectate de către/ trimise către Shiny Pixel Design. Alte entități afiliate pot obține informații independent de tranzacțiile și experiențele cu dvs. sau din alte surse. Această politică de confidențialitate nu se referă la acele informații.

Informații de contact ale companiei

Vă rugăm să ne contactați la: Bvd. Lacul Tei nr. 1-3, Sector 2, București, să trimiteți un e-mail la office@shinypixeldesign.ro sau să sunați la +40 755 782 533 pentru orice întrebări ați putea avea despre colectarea datelor și politica de confidențialitate.

Spune-ne câteva cuvinte
despre proiectul tău

Dacă îți plac lucrările noastre și vrei să începem o colaborare pentru viitoarele tale proiecte, completează formularul de alături sau contactează-ne la telefon iar noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp.

Program

  • Luni – Joi: 09:30 – 18:00
  • Vineri: 09:30 – 16:00

Date de contact

Dorești să începem un nou proiect?

Spune-ne câteva cuvinte
despre proiectul tău

Dacă îți plac lucrările noastre și vrei să începem o colaborare pentru viitoarele tale proiecte, completează formularul de alături sau contactează-ne la telefon iar noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp.

Program

  • Luni – Joi: 09:30 – 18:00
  • Vineri: 09:30 – 16:00

Date de contact

Dorești să începem un nou proiect?